10 augusti 2014
17:00

Croatia BK

Referat: Härryda IF - Croatia BK

Så drog serien igång igen efter sommaruppehållet. Idag stod Croatia för motståndet, en hängmatch från våromgången. Härryda höll spelet väl uppe trots att det var Croatia som ägde boll mest i första halvlek. Trots ett baklängesmål efter halva första halvlek så var matchen jämn och Härryda hade ett par lägen som kunde resulterat i mål. Som vanligt så hade Härryda svårt med uppspelen, och Croatia tilläts vända spelet lite för ofta. Det pratades om detta i halvtidsvilan och Härryda kom ut lite bättre, vilket också ganska omgående resulterade i en kvittering genom Widding som tog emot en boll i höjd med straffområdet, lade över den på högerfoten, och fick iväg en snärtig, klassisk tåfjutt. Stolpe in och 1-1. På bänken tändes hoppet om en vändning och kanske till och med årets första seger. Av detta blev det intet. Croatia fick en straff ganska så omedelbart efter kvitteringen och kunde återigen ta ledningen. Tungt för Härryda, vilket märktes då det inledande fina spelet försvann. Efter detta så trillade Croatias mål in i en jämn ström, till slutresultatet 1-6. Idag gjorde Zetterberg en grym första halvlek och Widding var också på hugget. Men, fortsatt kräftgång för Härryda.